Muntenteller kopen? Hoe werkt een muntenteller?

Wat is een muntenteller?

Een muntenteller is een toestel waarmee u uw munten automatisch kan tellen en sorteren. Met een muntenteller bespaart u enorm veel tijd en voorkomt u fouten bij het tellen.

Hoe werkt een muntenteller?muntenteller

Muntentellers zijn uitgerust met fysieke of optische sensoren om de ingevoerde munten te kunnen tellen. De Safescan 1250 maakt gebruikt van twee sensoren voor elk type munt, dat elke munt telt zodra deze in het bakje valt. Dit is een zeer betrouwbaar optisch sensorsysteem. De totalen van elke telling worden opgeslagen in het geheugen van het toestel, zodat u deze later nog terug kan oproepen en verwerken.

Worden de munten ook gesorteerd bij het tellen?

Er zijn 2 verschillende muntenteller in ons assortiment:

Hoe worden de munten gesorteerd met de Safescan 1250?muntenteller sorteren

Elk type munt van valuta beschikt over een unieke diameter en dikte. (1) Muntentellers die in staat zijn om ongesorteerde munten te tellen, zoals onze safescan 1250, zijn uitgerust met sensoren en draaiende schijven. (2+3) Deze twee mechanismen scheiden de munten op basis van de afmetingen en leiden ze op die manier naar de juiste muntbakjes.

Kan ik rechtstreeks muntrollen maken?

Ja, onze Safescan 1250 biedt u deze uitgebreide functionaliteit. Deze muntenteller beschikt over een set verzamelbakjes in de vorm van een muntrol, die u kan gebruiken in combinatie met de batchfunctie om optimaal te werken en een zee van tijd uit te sparen : stel op voorhand het gewenste aantal munten in, zet de muntenteller in werking en het toestel pauzeert automatisch wanneer het gewenste, ingestelde aantal munten bereikt is. Zo kan u op een efficiënte en super snelle manier muntrollen maken en bespaart u tijd op het einde van de werkdag!muntenteller muntrollen

PS: Werken wordt zoveel leuker!

Als eerste hulplijn bij kantoorproblemen weten wij als geen ander wat er leeft in de Belgische kantoren. En geloof me, dat is veel meer dan werk alleen! Daarom onthullen wij maar liefst: 50 slimme tips & tricks om je werkleven makkelijker en leuker te maken.

Want er is meer in het leven dan werken alleen, toch?

Nu downloaden: