CPU-houder kopen?

Wat is een CPU-houder?

Er bestaan verschillende soorten CPU-houders: modellen die u kan vastklemmen aan uw bureau, of modellen die op wieltjes staan en die u onder uw bureau kan schuiven. Voor u een CPU-houder koopt, is het belangrijk om te weten hoe u deze wil bevestigen aan uw bureau.

Wat is een CPU?

De afkorting van CPU is ‘Central Processing Unit’, of ook kortweg de processor genoemd. De processor bevat alle opgeslagen data en voert ook een aantal complexe berekeningen uit die het werken met de computer eenvoudiger maken.

Waarom zou ik een CPU-houder gebruiken?

Uit onderzoek blijft dat zowat 25% van de bevolking allergisch is aan huisstof. Daarom is het belangrijk om ook op kantoor zoveel mogelijk stof en stofnesten te vermijden. Stof wordt heel snel onder een bureau verzameld, in kabels, en tussen kleine openingen, om nog maar te zwijgen over de CPU, die letterlijk stof hapt.

Met een CPU-houder haalt u de CPU van de grond, en voorkomt u onnodige stofvorming. Dit vergemakkelijkt bijgevolg ook het schoonmaken van uw bureau, want u kan netjes onder de CPU schoonmaken én de houder beschermt de CPU tegen beschadiging van stofzuigers en schoenen.

Daarnaast bespaart u ook heel wat ruimte op uw bureau met een CPU-houder. In plaats van de CPU op uw bureau te plaatsen, hangt u hem onderaan het tafelblad en verkrijgt u een grotere werkruimte.

Naast het functionele en plaats besparende argument, beschermt u uzelf ook tegen diefstal met een CPU-houder. De houder kan bovendien ook voor papierversnipperaars of prullenbakken gebruikt worden.

PS: Werken wordt zoveel leuker!

Als eerste hulplijn bij kantoorproblemen weten wij als geen ander wat er leeft in de Belgische kantoren. En geloof me, dat is veel meer dan werk alleen! Daarom onthullen wij maar liefst: 50 slimme tips & tricks om je werkleven makkelijker en leuker te maken.

Want er is meer in het leven dan werken alleen, toch?

Nu downloaden: